EZ AZ AMIT MI NYÚJTUNK NEKED

Szolgáltatások

Középiskolák

Érd el a 14-19 éves korosztályt a saját nyelvükön, akár közvetlenül az iskolában is. Nekünk van belőle 500, Neked csak kattintani kell közel 440.000 tanuló figyelméért.

Ez a korosztály egy teljesen új generáció, így eltérően szemlélik a világot a korábbi generációkhoz képest, más értékrenddel, sajátos látásmóddal. Ebből adódóan újszerűen gondolkodnak, gyorsan feldolgozzák az információkat és Ők azok, akik nyitottak az új élményekre, tudásra, lehetőségekre. Ők lesznek a jövő véleményvezérei, mégis kevés a feléjük irányuló kommunikáció. Segíts nekik látókörük kiszélesítésében, és kezd el a jövődet építeni a leendő fogyasztóiddal, munkavállalóiddal. Offline-, online-, print felületeken, iskolarádión keresztül vagy az általuk látogatott rendezvényeken segítünk őket első kézből elérni.

Felsőoktatás

Lehetőséget biztosítunk, hogy kapcsolatot létesíthess szinte bármely felsőoktatási intézmény hallgatóival, diákszervezeteivel, kollégiumaival.              

 

A hallgatók a ma véleményformálói, a jövő reménységei! Segítünk hirdetéseidet eljuttatni hozzájuk, hogy a jövőben akár potenciális ügyfeleiddé, munkavállalóiddá válhassanak. Lépj kapcsolatba velünk és megmutatjuk, hogyan!

Online és Offline

Lehetőség van plakátok, szórólapok kihelyezésére az iskolákban, egyetemeken rövid időn belül! Cégednek és tartalmadnak online megjelenési felületet is tudunk biztosítani. Nézd meg hogyan!

A felsőoktatásban az offline hirdetések tárháza óriási. Legyen szó szórólap kihelyezésről, matricázásról, vagy bármilyen eszköz kihelyezésről.

A leginkább használt felület az A/2 plakát – ez a sztenderd méret -, a szórólap, a molinó, a különböző matrica kihelyezés és a roll-up, de standeet és kilincsakasztót is egyre sűrűbben használunk, emellett, építési hálóra, illetve kiadványra is van lehetőség.

Cégünkkel olyan online elérési felületeket biztosítunk – közösségi média megjelenés, Facebook, Youtube, weblapok, PR-cikkek és bannerek – melyekkel biztosítható a középiskolások és a felsőoktatásban résztvevők elérése.

Promóció

Képzelj el egy kampányt idegeskedés nélkül. A teljes promóciód minden egyes lépését, gondját, felelősségét levesszük a válladról.

 

Van egy jó promóciós ötleted, de nem tudod, hogy milyen eszközökkel, lehetőségekkel tudod elérni hatékonyan a célcsoportot? Mi mindent megteszünk azért, hogy az elképzeléseid valóra váljanak. Neked csak annyi dolgod van, hogy kitalálod mit szeretnél, mi pedig véghez visszük.

Print

Ők írják, szerkesztik és gyártják, és ami a legfontosabb, Ők is olvassák. Hirdess az iskola újságokban, hiszen több százezer fiatal juthat hozzá hirdetésedhez.

Az iskolákban havonta megjelenő lapokban a Te hirdetésednek is van hely, amit örömmel olvasnak a hallgatók a szünetekben vagy akár egy unalmas órán. Egy újság egyszerre több diákhoz is eljuthat, így a középiskolások közül közel 240.000 tanulót érhetsz el, a felsőoktatásban pedig közel 300.000 hallgatóhoz juthat el hirdetésed.

Rendezvény

Ha a suliban nincsenek, hát akkor nagy valószínűséggel buliznak. Segítünk, hogy Te se maradj le semmiről!

A középiskolásoknak és a felsőoktatásban szereplőknek egyre több rendezvényt szerveznek, melyekhez több ezer fiatal csatlakozik. Mi segítünk, hogy Te is ott legyél ezeken a fontos eseményeken, legyen szó középiskolás bulikról, szalagavatóról vagy az egyetemista, főiskolás gólyatáborról, bálokról és sportrendezvényekről.

Branded content

Ha a tegnap eszközein túl vagy, nézd meg a MA lehetőségeit. A világ halad előre, a technológia villámgyorsan változik, segítünk, hogy naprakész maradhass!

Még a mai, őrült médiadizájnban is- amikor már mindig, mindenhol, mindenen reklámoznak – vannak olyan megoldások, melyeket még kevesek használtak arra, hogy elérjék ezen célcsoportot, pedig nagy érdeklődés mutatkozik a fiatalok körében. A branded content sokkal figyelemfelkeltőbb és több lehetőséget, nagyobb hatékonyságot nyújt a fiatalok elérésében. Legyél Te az elsők között, akik ezt megfelelően használják!

Piackutatás

Megismernéd a gondolkodásukat a fiataloknak? Megismernéd a szemléletüket? Egyszerűen csak kérdeznél tőlük?

Fókuszcsoportunkkal segítünk, hogy minél pontosabb képet alakíthass ki a fiatalok érdeklődési irányairól, véleményeiről. Akár a kérdőív összeállításában is tudunk támogatást nyújtani. Tudj meg többet a fiatalokról és a gondolkodásukról!

Kiegészítő szolgáltatások

A kampányod teljes lebonyolítását átvállaljuk és az igényeidnek megfelelően teljesítjük. 

Nemcsak a kihelyezést vállaljuk! Elkészítjük a grafikát és a kreatívot, megírjuk a szöveget, amit ki is nyomtatunk, megoldjuk az eszközbeszerzést is, csak kérned kell és mi mindenben állunk rendelkezésedre!